Over ons.

Wie zijn wij en wat drijft ons.

Max en Yvonne Valkenier

Wij zijn al meer dan 35 jaar de beste maatjes en delen lief en leed.
Al veel van onze wensen hebben we verwezenlijkt in de afgelopen jaren, maar voor 1 wens was nog geen gelegenheid geweest, het hebben van een eigen B&B of appartement voor de verhuur.

Wat drijft ons?

Wij houden van mens en dier, proberen dan ook veel mensen te ontmoeten en ze beter te leren kennen als de ander dat ook graag wil.
Op onze vakanties hebben we al heel veel mensen ontmoet en van gedachte gewisseld over de ideale betaalbare vakantie.
De meeste mensen willen op vakantie comfort, en dan bedoel ik niet de luxe van een bubbelbad of sauna, maar comfort in de zin van lekker slapen in een goed bed, comfortabel kunnen zitten en bij voldoende licht een boek kunnen lezen.
Of lekker lui een avondje televisie kunnen kijken als je daar zin in hebt.
Vaak ontbreken deze zaken, en ondanks dat je dan best wel een fijne vakantie hebt gehad zijn er na afloop toch een paar maren!
Veel huiseigenaren plaatsen meubilair in hun te verhuren object welke niet voldoen aan de comfort normen van het publiek.
Al jaren lopen wij met het idee hoe we een mogelijkheid kunnen vinden om een super locatie te realiseren waar mensen niet na afloop van hun vakantie zeggen:
"het was een leuke vakantie, maar de bedden waren veel te klein (of te hard/zacht), en er waren geen lekkere stoelen".
Wij zelf hebben al menig huisje gehuurd. Meestal was de auto afgeladen met handdoeken, theedoeken en lakens. Ook onze eigen kussens gingen mee op vakantie. Dit allemaal om toch nog enig comfort te ondervinden in het aangeboden bed.
Bij aankomst, meestal na een lange reis, spring je dan uit de auto en begint meteen met het opmaken van de bedden en het op orde brengen van het appartement of huis.
Meestal val je dan uitgeput in een niet al te gemakkelijke stoel, maar dan kan de vakantie wel beginnen. Je moet nog wel eerst de koffie/drank uit de auto halen voordat je kunt gaan relaxen.

Wij denken dat het heel veel fijner kan.

Aankomen met alleen je kleding en misschien een paar boodschapjes voor de eerste dagen, maar meer ook niet.
Het object wat je gehuurd hebt is al helemaal in orde, de bedden zijn opgemaakt en het bad- en keukenlinnen ligt al op zijn plaats. Standaard zaken als kruiden, koffie, thee, suiker en melk zijn reeds aanwezig.
De koffie hoef je alleen nog maar te zetten, of je trekt iets te drinken (wijn-bier of frisdrank) uit de koelkast die al aanstaat. Ook is er gelijk iets lekkers te eten. Dit is inclusief.

Dat hopen wij u aan te bieden met ons nieuwe appartement op de eerste etage van onze stolp.

Wat u moet doen?

Genieten!Wie zijn wij!

Max:
Geboren en getogen in Den Helder (Julianadorp is gemeente Den Helder), net 61 jaar jong. Dol op mensen, dieren, muziek en geschiedenis. Geeft elke zondag hondentraining bij de plaatselijke hondenclub. Speelt al 36 jaar in de Sea Side Jazz Band, een bekend dixielandorkest in Den Helder en omstreken. Hij is de drummer(soms bespeelt hij het wasbord) van het orkest. In zijn schaarse vrije uurtjes neemt hij af en toe plaats achter de piano.
Is geïnteresseerd in alles wat met geschiedenis te maken heeft, met in het bijzonder de 1ste en 2de wereldoorlog en verzamelt alles wat daarmee te maken heeft. Bent u ook geïnteresseerd, en raakt u met hem aan de praat, neem er dan gerust een drankje bij en neem plaats op een van de zitjes in onze tuin, want dan zijn jullie nog niet uitgepraat.

Naast de bovenstaande activiteiten wandelt hij lange stukken met onze hond DeeJay (vroeger met Bram) en houdt hij van vakanties.

Yvonne:
Geboren en bijna getogen in Den Helder, net 59 jaar jong. Dol op mensen, dieren, schilderen, photoshop (PSP), wandelen, Haken, natuur en rust. Schildert elke week in clubverband, ooit begonnen met lessen in aquarelleren, maar tegenwoordig vooral acryl. Het schilderen op oude schuttingdelen is een nieuwe rage. Overigens elke vorm van creativiteit is haar niet vreemd. Schrijf ook fotobewerkingslesjes bij PSP is Magic. Ook fietsen in de omgeving brengt de nodige rust. Daarom gaat de fiets ook mee op vakantie, want wat als noodzakelijk is geboren is overgeslagen naar een bijzonder heerlijk tijdverdrijf. Wandelt in de natuur, het liefst niet al te veel publiek, met de hond en genieten van wat de natuur te bieden heeft. De geuren, de kleuren, de wind, de zon en zelfs de regen is heerlijk.
Bent u ook creatief? Mogelijk kunnen we samen een doek opzetten.

We hopen dat u zo een beetje beeld heeft gekregen van ons.Laatste update: 1 augustus 2017

Helaas is onze Bram niet meer bij ons. Maar we zullen altijd aan hem blijven denken. DEEJAY groeit nu op in ons leven.

Schrijf een commentaar: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle commentaren

Nieuwe commentaren

10.10 | 21:06

Geboekt voor vrienden maar wel even zelf bezocht en kennisgemaakt. Fantastische grote en mooie B&B met lieve eigenaars. Een aanrader!

...
03.08 | 23:34

3 nachten verbleven bij Yvonne en Max. We werden hartelijk ontvangen en hebben al die dagen heerlijk genoten. Yvonne en Max bedankt we komen zeker weer!

...
23.02 | 08:45

Inmiddels twee x twee dagen bij Yvonne en Max geweest. De derde twee dagen komt er aan. Omdat het gewoon goed is. Hartelijke ontvangst. Zelfs in details klopt.

...
22.02 | 14:29

We had a wonderful time at "uitwaaienAnnZee". The host and hostess spoke English beautifully and the accommodations were superb.

...
Je vindt deze pagina leuk
Hallo!
Probeer uw eigen website te maken, net als ik! Het is makkelijk en u kunt het gratis proberen
ADVERTENTIE